Dierendag

In 2019 is Jeugddierendag op 6 oktober

Op zondag 6 oktober is het weer zover. Stichting Jeugdbelangen organiseert samen met het Heike, Jeugddierendag. Vanaf 11.00 uur kun je alle mooie dieren komen bekijken en lekker knuffelen met de dieren van het Heike. Er zijn ook diverse leuke activiteiten. Neem je strippenkaart mee en kom lekker dierendag vieren.

Als je het leuk vindt om jouw dier aan heel Nuland te laten zien, kan dat ook. Vul dan het inschrijfformulier in en geef dit voor zaterdag 28 september af op Heiweg 37, samen met €1,50 inschrijfgeld.

We zien jullie graag op 6 oktober in ’t Heike.

inschrijfformulier JDD 2019

Jeugddierendag 2018

Op 7 oktober hebben de kinderen van Nuland hun huisdier in het zonnetje gezet. Stichting Jeugdbelangen heeft samen met en bij kinderboerderij Het Heike deze leuke dag georganiseerd. Er waren 43 dieren te bezichtigen, van 23 baasjes, en ze werden gekeurd door 5 ervaren keurmeesters. De baasjes kregen advies en tips voor de verzorging van hun dier. Er waren volop complimenten van de jury over de verzorging van de dieren.  

Ook voor belangstellenden waren er volop activiteiten zoals springen op het springkussen, geschminkt worden in je favoriete huisdier, touwtje trekken, je lievelingsdier imiteren en lekker knutselen en kleuren. 

De prijswinnaars van deze dag zijn: 

Pony’s en alpaca:  

1e prijs: Lynn vd Akker 

Konijnen:  

1e prijs: Fem van Bergen 

2e prijs: Stijn Smits 

3e prijs: Siem van Nistelrooy 

Kippen en eenden:  

1e prijs: Liz van Erp 

Honden en katten: 

1e prijs: Veerle de Wit 

Vogels:  

1e prijs: Jorg Smits 

Fretten: 

1e prijs: Saar van Nistelrooy 

Geiten: 

1e prijs: Fenne van Nistelrooy 

Dierenimitatie:  

1e prijs: Raf. Hij imiteerde een leeuw. 

Woord van dank aan onze sponsors en vrijwilligers: diervoeders Bart de Kinderen, cafetaria Dirks, Sprankelend Mooi, Bakkerij De Echte Bakker, Het Goede Gevoel, Albert Heijn Nuland, Peter van der Biezen heesters. Schminkers,  medewerkers en vrijwilligers  kinderboerderij ’t Heike, stagiaires en vrijwilligers en werkgroep jeugddierendag.

Contact: voorzitter@sjbnuland.nl

www.sjbnuland.nl

Jeugddierendag

Een leuke dag waar de jeugd van Nuland en de dieren centraal staan. Je kan er je dier laten keuren door echte keurmeesters die je tips geven om je dier optimaal te verzorgen.

Naast de dierenkeuring is er voor jong en oud van alles te doen o.a.:

  • Dierenimitatie wedstrijd
  • Schminken
  • Springkussen
  • Waterproefjes
  • Speurtocht
  • Loterij
  • Grabbelton

Dus kom gezellig met je vrienden en familie naar de dierendag op het Heike. Voor de inwendige mens zijn er hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Share Button