Nieuws

Filed in Nieuws by on 4 oktober, 2018
 


Corona virus update 23 april 2020

De meesten van jullie zullen dinsdag 21 april hebben gekeken naar de toespraak van Premier Rutte en Jaap van Dissel. Daarin is het een en ander versoepeld, maar ook een aantal beperkende maatregelen verlengd.
Wat betekent dit voor ons, voor Stichting Jeugd Belangen Nuland;
Evenementen verboden tot 1 september
Evenementen vormen een risico op te snelle en te brede verspreiding van het virus, oordeelt het kabinet. En dus wordt het verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht verlengd tot 1 september.

Hierdoor vervallen dus helaas al onze activiteiten tot 1 september, waaronder;
– Sportavond
– Streetdance/breakdance buitenoptreden
– Wandeltocht
– Roefeldag
– Zomerkamp

Degenen die hun inschrijving en betaling voor het zomerkamp al hadden gedaan, ontvangen natuurlijk het inschrijfgeld terug. Hoe we dit precies gaan regelen, laten we jullie zo spoedig mogelijk weten. Houd hiervoor onze social media en onze website in de gaten.

 

Ook wij van Stichting Jeugd Belangen Nuland, zijn genoodzaakt onze komende activiteiten af te lasten. Natuurlijk erg jammer, maar de gezondheid van eenieder staat natuurlijk voorop. Wij wensen iedereen in deze rare periode veel gezondheid en sterkte toe. Houd jullie alsjeblieft aan de voorschriften, blijf gezond en we hopen jullie snel weer te mogen ontmoeten!

 
 
Rabo Clubsupport

Wij deden dit jaar ook weer mee met de Rabo clubsupport. We hebben met 179 stemmen maar liefst €859,- mee gekregen van de Rabobank!

Natuurlijk willen we Rabobank bedanken en iedereen die op ons gestemd heeft!

24-06-2019 Wandeltocht gaat niet door

Vanwege de extreme temperaturen in de komende dagen, hebben wij na overleg besloten om de wandeltocht niet door te laten gaan. Hopelijk hiervoor jullie begrip.

Flyer Stichting Jeugd Belangen 2019

Hebben jullie onze mooie flyer ook al gezien? Hierop zie je alle activiteiten en kun je ze meteen in je agenda zetten!

Flyer Stichting Jeugdbelangen

 
 
Carnavalsoptocht 2019

Wat heeft de jeugd van Nuland uitgepakt voor de carnavalsoptocht van 2019! Er zag er allemaal schitterend uit!

Carnavalsbal 2019

Afgelopen vrijdag, 22 februari, was het weer carnavalsbal voor alle leden van Nulandia, Be-Quick, KPJ-JN, en SJB Nuland. Er is flink gedanst en gehost, het was heel gezellig! Op naar de carnaval, met zondag 3 maart de jeugdoptocht van SJB. Veul leut allemaal!

 
2019

Het nieuwe jaar is weer begonnen! We hebben dit ingeluid met een gezellige kerstboomverbranding. Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Kijk voor de activiteiten van dit jaar in de kalender. Hopelijk zien we velen van jullie allemaal weer terug bij onze activiteiten!

Stichting Jeugd Belangen Nuland

Een gul gebaar

Zaterdag 3 november 2018 werden we verrast door Ermers Grondverzet met een prachtige cheque. Wat een ontzettend mooi bedrag! Wij zijn erg dankbaar dat wij dit hebben mogen ontvangen!

Fantastisch gul gebaar van Ermers Grondverzet uit Nuland

Rabo clubkascampagne

Donderdag 4 oktober was de uitreiking van de Rabo clubkascampagne. Wij waren erg blij met onze stemmen. Er was maar liefst 182 keer op ons gestemd waarmee we een schitterend bedrag van €728,- hebben opgehaald! Hiermee gaan we weer veel leuke dingen doen voor de jeugd van Nuland!

Het was een leuke avond met ook een quiz door middel van stemkastjes, waar je nog een mooi bedrag van €250,- extra kon winnen. Deze prijs ging vlak aan onze neus voorbij, namelijk naar jongerensoos Ons Honk.

Ziekenactie ‘het Open venster’ was de grote winnaar uit onze regio en haalden ook een prachtig bedrag op met 486 stemmen.

Wij willen verder alle andere Nulandse verenigingen feliciteren met de opgehaalde prijzen.

About the Author ()

Comments are closed.