Nieuws

Filed in Nieuws by on 4 oktober, 2018
Rabo Clubsupport

Wij deden dit jaar ook weer mee met de Rabo clubsupport. We hebben met 179 stemmen maar liefst €859,- mee gekregen van de Rabobank!

Natuurlijk willen we Rabobank bedanken en iedereen die op ons gestemd heeft!

24-06-2019 Wandeltocht gaat niet door

Vanwege de extreme temperaturen in de komende dagen, hebben wij na overleg besloten om de wandeltocht niet door te laten gaan. Hopelijk hiervoor jullie begrip.

Flyer Stichting Jeugd Belangen 2019

Hebben jullie onze mooie flyer ook al gezien? Hierop zie je alle activiteiten en kun je ze meteen in je agenda zetten!

Flyer Stichting Jeugdbelangen

Carnavalsoptocht 2019

Wat heeft de jeugd van Nuland uitgepakt voor de carnavalsoptocht van 2019! Er zag er allemaal schitterend uit!

Carnavalsbal 2019

Afgelopen vrijdag, 22 februari, was het weer carnavalsbal voor alle leden van Nulandia, Be-Quick, KPJ-JN, en SJB Nuland. Er is flink gedanst en gehost, het was heel gezellig! Op naar de carnaval, met zondag 3 maart de jeugdoptocht van SJB. Veul leut allemaal!

2019

Het nieuwe jaar is weer begonnen! We hebben dit ingeluid met een gezellige kerstboomverbranding. Wij wensen iedereen een gelukkig en gezond nieuwjaar!

Kijk voor de activiteiten van dit jaar in de kalender. Hopelijk zien we velen van jullie allemaal weer terug bij onze activiteiten!

Stichting Jeugd Belangen Nuland

Een gul gebaar

Zaterdag 3 november 2018 werden we verrast door Ermers Grondverzet met een prachtige cheque. Wat een ontzettend mooi bedrag! Wij zijn erg dankbaar dat wij dit hebben mogen ontvangen!

Fantastisch gul gebaar van Ermers Grondverzet uit Nuland

Rabo clubkascampagne

Donderdag 4 oktober was de uitreiking van de Rabo clubkascampagne. Wij waren erg blij met onze stemmen. Er was maar liefst 182 keer op ons gestemd waarmee we een schitterend bedrag van €728,- hebben opgehaald! Hiermee gaan we weer veel leuke dingen doen voor de jeugd van Nuland!

Het was een leuke avond met ook een quiz door middel van stemkastjes, waar je nog een mooi bedrag van €250,- extra kon winnen. Deze prijs ging vlak aan onze neus voorbij, namelijk naar jongerensoos Ons Honk.

Ziekenactie ‘het Open venster’ was de grote winnaar uit onze regio en haalden ook een prachtig bedrag op met 486 stemmen.

Wij willen verder alle andere Nulandse verenigingen feliciteren met de opgehaalde prijzen.

About the Author ()

Comments are closed.