Sportavond 24 mei 2019

In samenwerking met

Voetbalvereniging Nulandia, KPJ Jong Nederland en korfbalvereniging Be Quick

organiseert Stichting Jeugdbelangen op 24 mei 2019 weer de sportavond voor de jeugd van Nuland.

 

Helaas werkte het weer vorig jaar niet helemaal mee. Ondanks de regen hebben de aanwezige kinderen toch goed hun best gedaan en waren ze lekker fanatiek. Plezier staat natuurlijk voorop met sporten en dat plezier was wel duidelijk te zien! Check voor de foto’s onderstaande fotoknop.

De sportavond

Sinds een aantal jaren naast de Hazenkamp. In verband met de geplande jeugdkampen van Nulandia en Be Quick en de beschikbaarheid van de sportvelden (opnieuw inzaaien) van Nulandia zijn we de sportavond naast de Hazenkamp gaan organiseren.

Waar:            Kloosterstraat: Sportveld naast de Hazenkamp

Aanvang:      18.30 uur 4 t/m 7 jaar – 19.15 uur vanaf 8 jaar

Inschrijven:  24 mei vanaf 17.45 uur bij: De Hazenkamp

Kosten:          €1,50 per deelnemer.

De sportavond bestaat uit de volgende onderdelen: hoogspringen, verspringen, sprint, afstandloop, balwerpen/kogelstoten en de slalom. Deelnemers worden per leeftijdscategorie ingedeeld.

We hopen dit jaar op lekker sportweer. Dus stimuleer uw kind om aan dit sportieve evenement mee te doen en kom natuurlijk ook zelf even kijken.

Op het sportparkje naast de Hazenkamp wordt er fanatiek gestreden om de eer, maar  het plezier van de kinderen is natuurlijk de belangrijkste drijfveer. Per leeftijdscategorie worden de jongens en meisjes apart ingedeeld om de zaak zo eerlijk  mogelijk te laten verlopen. Met medewerking van talloze vrijwilligers worden de sportieve prestaties van de kinderen beoordeeld aan de hand van  speciaal daarvoor samengestelde tabellen.  Onder luide aanmoedigingen wordt er gestreden op onderdelen zoals sprinten, verspringen en hoogspringen, balwerpen, hindernisbaan en afstandsloop. De  sportavonden worden sinds mensenheugenis georganiseerd en dit gezellige familiegebeuren is inmiddels niet meer weg te uit de Nulandse gemeenschap  Alle deelnemers ontvangen tijdens en na het sporten en lekkere versnapering. Ook voor de aanwezige papa’s/ mama’s  en opa’s/oma’s  er een drankje of koffie te verkrijgen. De winnaars worden op het eind van de dag gehuldigd op een echt ereschavot en verdienen minimaal 1 jaar de eeuwige roem.www.sjbnuland.nl

Share Button