Streetdance

www.sjbnuland.nlStreetdance is dansen op verschillende soorten muziek. Bij Stichting Jeugdbelangen dansen de streetdancers op eigentijdse mixen. Zij krijgen les van 4 gemotiveerde en enthousiaste docenten. Dit zijn Marli, Kim, Meike en Milou. De lessen worden wekelijks gegeven in de Hazenkamp en duren 45 minuten. Ieder jaar laten de jongens en meiden tijdens een binnenoptreden in de Meent zien wat ze allemaal geleerd hebben. En als afsluiting van het seizoen geven ze ook nog een optreden in de tent op het zeskampterrein.

Streetdance is voor kinderen vanaf groep 3 van de basisschool t/m 15 jaar. Ook de kinderen van groep 1 / 2 van de basisschool kunnen voor dans bij Stichting Jeugdbelangen terecht. Voor hen heet dit dan ritmiek. Heb je interesse, wil je een keer komen kijken of wil je je aanmelden, vul dan onderstaand formulier in.

Instromen kan na de zomervakantie, tot aan de herfstvakantie, mits er ruimte is. Dan is instromen niet meer mogelijk tot aan het meentoptreden in maart. Na het meentoptreden mag er weer 2 weken ingestroomd worden, er is dan weer een stop tot aan het buitenoptreden in juni.

www.sjbnuland.nlMeer informatie over onze binnen en buitenoptredens? Klik hieronder!

www.sjbnuland.nlwww.sjbnuland.nl

www.sjbnuland.nl

 

 

Share Button